Wie zijn we

Erika Oelbrandt

Ik, Erika, hou van de geur en de kleur van bloemen. Heel toevallig hebben mijn ouders mij ‘Erika’ genoemd, de naam van een plant. Het leek wel voorbestemd… Want al toen ik als kind door het veld of de tuin liep, wilde ik bloemen plukken en er een leuk veldboeket mee maken. Het maakte mij telkens zo gelukkig, dat ik al snel wist dat ik iets met bloemen wilde doen.

Ik ging bloemsierkunst studeren in Mechelen en startte meteen daarna mijn eigen kleine winkeltje in Sint-Gillis. Dat was in juli 1999. De zaak groeide en bloeide. Vier jaar na de start kwam mijn man Robby erbij en in 2009 verhuisde de winkel naar een groter pand op de baan van Sint-Gillis-Waas naar Sint-Niklaas.

Robby

Mijn man Robby zat bij mij op school en volgde tuinaanleg. Hij kent alles van planten en is dan ook de geschikte persoon om de planten in bedrijfskantoren te verzorgen. Techniek is één van zijn sterke punten en dat is een pluspunt bij het maken van de basis voor onze creaties.

Je kan bij ons betalen met ecocheques logo icon ecocheques Geur en Kleur