Contact

Sint-Niklaasstraat 83
9170 Sint-Gillis-Waas

Openingsuren

Ma 30 jan 9u - 15u
Di 31 jan (bestellingen reeds afgesloten) De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Woe 1 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Don 2 feb 9u -17
Vrij 3 feb 9- 18u
Zat 4 feb 9u- 17u
Zon 5 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Ma 6 feb 9u - 15u
Di 7 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Woe 8 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Do 9 feb 9u- 17u
Vrij 10 feb 9u- 18u
Zat 11 feb 9u- 17u
Zon 12 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Ma 13 feb 9u - 18u (extra OPEN voor VALENTIJN)
Di 14 feb 9u - 18u (extra OPEN voor VALENTIJN)
Woe 15 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Don 16 feb 9u - 17u
Vrij 17 feb 9u - 18u
Zat 18 feb 9u - 17u
Zon 19 feb De winkel is gesloten, maar bestellingen zijn mogelijk via onze webshop voor afhaling. De ophaling is langs de zijkant van de winkel; via ons atelier.
Ma 20 feb 9u - 15u
Beste Klanten, Onze winkel is geopend volgens de vermelde openingsuren, deze zijn steeds up tot date en worden aangepast naargelang bloemen-feestdagen. TIP: wacht je niet graag, bestel dan zowel voor afhaling als levering via onze webshop. Bestellingen voor ophaling op sluitingsdagen, kunnen langs de zijkant van de winkel, via de werkplaats opgehaald worden. (naar achter lopen op het kiezelpad, door het zwarte poortje) Is onze winkel open, dan mag je uiteraard ook via de winkel uw bestelling afhalen. Bij ons wordt elk boeket, vers en met veel zorg gemaakt, en dat vraagt steeds een beetje tijd. Is de webshop reeds gesloten? dan mag last minute even bellen ook altijd; we doen ons uiterste best om het boeket klaar te hebben tegen het gevraagde tijdstip. 03 770 7852 Je kan tijdens de openingsuren ook gewoon langskomen en maken dan graag het boeket à la minute terwijl je even wacht. Fleurige, en energieke groeten, Team Geur en Kleur
Je kan bij ons betalen met ecocheques logo icon ecocheques Geur en Kleur
Spaar korting met jouw gezinsbond-lidkaart logo van de gezinsbond
niet op bruids- en rouwbloemwerk en abonnementen