Contact

Sint-Niklaasstraat 83
9170 Sint-Gillis-Waas

Openingsuren

Vrij 19 april De bestellingen zijn reeds afgesloten
Zat 20 april *10u - 16u (-30% korting op alle decoratie, kaarsen, grote binnen potten, grote buitenplanten, Olijfbomen, buitenpotten) niet op snijbloemen, kamerplanten, kleine buitenplantjes en geurartikelen. (bestellen kan zowel voor afhaling als voor levering)
Zon 21 april Gesloten (geen bestellingen mogelijk)
Ma 22 april Gesloten (geen bestellingen mogelijk)
Din 23 april Bestellingen mogelijk indien tijdig besteld via de webshop, mail of telefoon
Woe 24 april Bestellingen mogelijk indien tijdig besteld via de webshop, mail of telefoon
Don 25 april Bestellingen mogelijk indien tijdig besteld via de webshop, mail of telefoon
Vrij 26 april Bestellingen mogelijk indien tijdig besteld via de webshop, mail of telefoon
Zat 27 april *10u - 16u (-30% korting op alle decoratie, kaarsen, grote binnen potten, grote buitenplanten, Olijfbomen, buitenpotten) niet op snijbloemen, kamerplanten, kleine buitenplantjes en geurartikelen.
Zon 28 april de openingstijden en besteldagen worden binnenkort terug aangevuld.
*KOOP-ZATERDAGEN: APRIL Onze winkel is in april enkel OPEN op Zaterdag 20- en 27 april en dit doorlopend van 10u - 16u. Op andere dagen werken wij op afspraak of op bestelling. WEGENWERKEN: op dit moment zijn we best langs de langs Doornstraat te bereiken. JE KAN EN MAG NOG STEEDS TOT OP ONZE PARKING RIJDEN. laat je niet afschrikken door borden, onze klanten zijn plaatselijk verkeer en zijn 100% toegelaten in de werfzone waar ze nu aan het werk zijn. rijden. rustig rijden is aangeraden. Zie je de omleidingsborden met kleuren? Volg dan de kleur GROEN om tot ons te komen. *KOOP-ZATERDAGEN MEI: DEZE KOMEN BINNENKORT ONLINE. (op 4 mei zal de winkel uitzonderlijk gesloten zijn) Onze winkel is enkel geopend op koop-zaterdagen of op afspraak. Per dag kondigen wij zeer duidelijk aan of er nog mogelijkheid is tot bestellen of niet. Je kan altijd proberen bellen 037707852, ons antwoordapparaat staat steeds correct ingesteld, je kan een bericht inspreken zodat wij indien nodig zo snel mogelijk kunnen terugbellen. Robby en ikzelf combineren de winkel met een job als praktijkleerkracht. TIP: wacht je niet graag, bestel dan zowel voor afhaling als levering via onze webshop. Bestellingen voor ophaling op sluitingsdagen, kunnen langs de zijkant van de winkel, via de werkplaats opgehaald worden; Even naar achter lopen langs het kiezelpad, door het zwarte poortje en zo kom je in ons atelier terecht. Is onze winkel open, dan mag je uiteraard ook via de winkel uw bestelling afhalen. Is de webshop reeds gesloten? dan mag je gerust last minute even bellen; we doen ons uiterste best om het boeket klaar te hebben tegen het gevraagde tijdstip. 03 770 7852 Je kan tijdens de koop-zaterdagen ook gewoon langskomen en maken zeker ook graag het boeket à la minute terwijl je even wacht. Fleurige, en energieke groeten, Erika en Robby
Je kan bij ons betalen met ecocheques logo icon ecocheques Geur en Kleur